Σεισμοσ Αθηνα - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - NewsIT / Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Î
Î"ΙÎ'ΤΙ ΚΟΥΝΗΘΗΚÎ'ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚÎ'Ι from www.makeleio.gr
Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι.

Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός στην Î'θήνα! Î'ισθητός σε
Σεισμός στην Î'θήνα! Î'ισθητός σε from www.newsit.gr
Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι.

Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας.

Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμός στην Î'θήνα! Î'ισθητός σε
Σεισμός στην Î'θήνα! Î'ισθητός σε from www.newsit.gr
Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι.

Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό.

Σεισμοσ Αθηνα - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚÎ'ΛÎ' - NewsIT / Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

0 Response to "Σεισμοσ Αθηνα - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - NewsIT / Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα."

Post a Comment